Arrangementet er overstået
Sådan noget bæredygtigt grøn mad – det er da bare kedelig salat? Tænker du også sådan?
Så er der en gylden mulighed for at blive inspireret (og mæt) til grøn sensommerfællesspisning den 1. september.
Vi har udfordret Birgitte Gammelbeck og køkkenchef på Hotel Hedemarken Joachim Post til at kreere en lækker plantebaseret tapas buffet med udgangspunkt i årstidens produkter fra lokale leverandører. Den opgave har de kastet sig over med ildhu! Og menuen ser bare lækker ud:
Rødbede tatar med ost og kapers
Trilogi af blomkål med brunet smør og nødder
Sliders med svampe og coleslaw
Bagte jordskokker med tyttebær og chips
vegetariske kød boller med tomat og parmesan
Karamelliseret kartofler med persille
Æblekage med vanilje og ribs
Mums!
Sensommer fællesspisningen har foruden inspiration til grøn bæredygtig mad naturligvis også fokus på hygge og fællesskab. Når maden er præsenteret vil der være et lækkert musikalsk bagtæppe i form af Mikkel Hurtigkarl.
Fællesspisningen er planlagt til torvet i Grindsted, men skulle vejret være i mod os, åbner vi teltet på Nørre Torv.
Vi anbefaler at man forudbestiller menuen, men det vil også være muligt at købe en plads ved buffeten på dagen.